UZAKTAN EĞİTİM 4 OCAK 2021 PAZARTESİ NE KADAR DEVAM EDECEK

23.11.2020 261

Uzaktan Eğitim 4 Ocak 2021 Pazartesi gününe kadar devam edecek,

Okullar 4 Ocaktan itibaren Yüz yüze sınavlarını yapacaklardır.

Geçerli HES Kodu olmayan hiç bir öğrenci Sınava giremez.

Öğrencilerimizin sınav esnasında mağduriyet yaşamaması için mutlaka Okul İdaresine hes Kodunu bildiriniz.

Öğrencilerimizin Canlı derslere katılımı performans puanı verilirken dikkate alınacaktır.

Öğrencilerimiz Whatsapp üzerinden kurulan okul guruplarına mutlaka üye olmalıdırlar.

Anlık tüm duyurular, anlık öğretmen iletişimi bu guruplar üzerinden yapılmaktadır.

Burada verdiğimiz program Taslak Programdır. Öğretmenlerimiz Ders Programlarını kendileri yükledikleri için EBA Ders Programında Farklılıklar olması doğaldır.

Asl olan da EBA üzedrinde yayımlanan Öğretmen Programdır.

Lütfen Her Gün EBA üzerinden Canlı Ders Programlarınızı Kontrol Ediniz.

Sevgili Öğrenciler, Kıymetli Veliler Öğrencilerimiz TRT LİSE EBA Tv yayınlarından da istifade edebilirler.

Her öğrenci velisine bilgilendirme mesajları atılmaktadır. Veli olarak sizlere mesaj ulaşmıyorsa mutlaka okul idaresi ile irtibata geçiniz.